Despre noi

Expand your Digital world

Cine este ITNT?

ITNT este una dintre cele mai de succes initiative antreprenoriale din Romania in domeniul IT. Infiintata in 2003, ITNT este incepand cu 2006, una din cele mai importante companii din Romania, conform "Anuarul de business al Romaniei (2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012) - Cei mai mari jucatori din economie".

Condusa de catre Lucian Todea (Founder & CEO), echipa ITNT este formata din 15+ specialisti in dezvoltare web/mobile/server side/desktop, marketing, sales, suport, editorials, care lucreaza in echipe mici, multi-disciplinare, dar care au un impact mare la nivel global.

Cine este Soft32?

Soft32, cel mai cunoscut produs al ITNT, a reusit sa adune peste 500 milioane de vizitatori unici de la lansare, fiind vizitat in prezent de peste 10 milioane de vizitatori pe luna. Soft32 este astazi una din cele mai populare platforme de distributie de software din lume. Soft32, gazduieste peste 100 000 de aplicatii de Windows, Mac si Mobile, aplicatii ce sunt reviewed de o echipa de editori in patru limbi.

De ce sa te alaturi ITNT?

Echipe mici, impact maxim
Produsele noastre sunt create de mici echipe, independente, de 2-5 oameni. Aceste echipe sunt interdisciplinare. Rata noastra angajat/utilizator este de 1/800,000.

O singura locatie, un singur fus orar
Tintim mereu sa combinam placerea de a munci si de a fi foarte buni in ceea ce facem, si facem asta intr-un mediu foarte relaxat si plin de viata. Biroul nostru este foarte "cool", si este situat in centrul Sibiului, in Centrul de Afaceri. Un singur fus orar si o singura locatie ne ajuta sa interactionam, sa discutam si sa luam cele mai bune decizii in cel mai scurt timp posibil.

Oamenii
Oamenii sunt cei care fac atmosfera din ITNT sa fie atat de grozava! Intelegem perfect faptul ca fiecare persoana are un rol vital in viitorul companiei, indiferent de pozitie. Politica noastra de comunicare este cu dublu-sens si mereu incurajam angajatii sa vorbeasca deschis. De asemenea, si CEO-ul nostru are mereu usa deschisa si incurajeaza pe oricine sa discute liber cu el la orice ora.

Orientati pe tehnologie de ultima generatie
Platforma noastra sustine milioane de utilizatori, ceea ce inseamna imense provocari tehnice. In cadrul ITNT, echipele aleg tehnologia dorita pentru ca misiunea lor sa fie cat mai usor de indeplinit.

Sunt sibian!
Sibiul este probabil, la ora actuala, cel mai frumos oras din Romania. Nu conteaza domeniul de activitate sau de unde esti, acest oras are cate ceva pentru fiecare. In comparatie cu alte orase mari, Sibiul are standarde foarte ridicate, iar preturile sunt relativ mici.

Join Our Team!

ITNT in presa