Ce este ITNT Bootcamp?

ITNT BootCamp este sansa pe care ne-ar fi placut sa o avem cand eram studenti.

Cu totii ne doream atunci o experienta, un loc, niste oameni care sa ne ajute sa ne lamurim si sa avem, in sfarsit, un raspuns clar la intrebarea “Si, dupa facultate, ce vrei sa faci?”

Ne-ar fi placut atunci ca cineva sa ne aduca oameni foarte tari din industria de IT de la care sa putem invata.
Oameni care sa ne dea o viziune de ansamblu, care sa ne spuna cum este de fapt acolo, in real world si, in particular, cum se intampla lucrurile in companiile pentru care lucreaza. Care sunt procesele. Cum se munceste. Cine ce face. Ce trebuie sa faci ca sa cresti. Ce trebuie sa inveti sau pe ce ar trebui sa pui mai mult accent. Lucruri practice. Concrete.

Ne-ar fi placut ca acel cineva sa ne dea sansa de a ne implica in proiecte adevarate, practice si de a trece prin tot procesul. De la o idee aruncata intr-o discutie la o bere si scrisa pe un servetel, la implementare si transformarea ei intr-un produs vandabil. Sa putem vedea cum se leaga lucrurile. Cum se face fiecare bucata din proces si sa avem in acelasi timp o viziune de ansamblu.

Ne-ar fi placut ca oameni care se pricep sa ne ajute sa invatam sa lucram in echipa.
Sa ne ajute sa descoperim pe ce suntem mai buni. Sa descoperim impreuna cu ei unde in tot acest proces ne potrivim mai bine si, mai ales, unde ne-ar placea sa fim.

Si normal, fiind studenti, ne-ar fi placut ca cel care ar fi facut toate aceste lucruri pentru noi sa ni le ofere gratis.

Pentru noi nu a existat acel cineva.

Intre timp am crescut.
Si odata cu noi a crescut si firma noastra.
ITNT este acum una dintre cele mai de succes companii romanesti, cu foarte multe realizari, succese, recunoastere si parteneri puternici.

Uitandu-ne la cat de multe am realizat de-a lungul anilor, ne-am dat seama ca, in acest moment, putem fi pentru voi exact acel cineva pe care noi nu l-am avut.
Si ne-am hotarat sa fim si sa facem pentru voi toate lucrurile care ne-ar fi placut cand eram studenti.

Asa ca am lansat ITNT BootCamp.
Inscrie-te acum!