Proiecte

Proiecte Bootcamp

De la "ce tare ar fi!" la "cat de tare e!". 5 idei care devin produse cu ajutorul tau.
"Ce tare ar fi daca…" e starea noastra naturala. E un mind set care genereaza idei dupa idei si deschide posibilitati si lumi noi. Dintre toate ideile pe care le-am avut ne-am oprit la 5 pe care, impreuna cu tine, vrem sa le facem sa se intample. Treci prin ele, vezi la ce ne-am gandit si hotaraste-te la care dintre ele ti-ar placea sa lucrezi.

nume de cod: Audioghid pentru muzee pe smartphone

Daca iti place si vrei sa lucrezi la acest proiect uite ce trebuie sa iasa la final: o aplicatie prin care utilizatorii pot accesa audioghidurile din diverse muzee direct de pe smartphone, prin simpla scanare a unui QR Code.

nume de cod: Client de email perfect pentru nevazatori

Daca vrei sa te implici in acest proiect, trebuie sa stii ca ne propunem sa cream clientul de email ideal pentru nevazatori. Un client de email cu ajutorul caruia nevazatorii sa poata citi emailuri prin functia "text-to-speech", cu detectare automata a limbii in care este scris emailul.

nume de cod: Control acces cu autentificare in 2 pasi

Proiectul isi propune sa introduca sistemul de autentificare în 2 pasi pentru a avea extra securitate la accesul în incinte. Primul pas este folosirea cardului de acces. Al doilea pas - cu ajutorul unei aplicatii de mobil, utilizatorul face un request pentru generarea unui token valabil cateva secunde. Tokenul poate fi QR code sau SMS si se genereaza numai daca:
(1) userul e in proximitatea firmei (locatie GPS).
(2) contul cu care e logat userul in aplicatie este al unei persoane care are drept de acces in incinta.
Asta vrem sa facem. Daca iti suna bine, alege acest proiect.

nume de cod: Morning briefing wake up

Cu totii uram alarmele de telefon. Sunt utile, dar le uram. Deci, ce-ar fi daca in loc de alarme ar fi altceva care sa ne trezeasca? Ceva util daca nu se poate si ceva placut.
Ca sa iti dai seama daca vrei sa lucrezi pe acest proiect, uite la ce ne-am gandit: o aplicație de mobil care spre deosebire de o alarmă normala, il introduce pe user, in realitatea zilei. Alarma se activeaza la o ora prestabilita si il anunta pe utilizator cat este ora, care este starea vremii si cum o sa fie pe parcursul zilei, care e programul lui, care sunt cele mai importante headline-uri ale zilei (de pe siteuri de interes/fluxuri RSS).

Opțional, se pot adauga: evenimente programate (calendar), evenimente culturale din oras, feed-uri personalizate.

nume de cod: Ideea mea

Poti propune si tu o idee de proiect ce implica folosirea tehnologiei pentru a ne face viata mai buna. Aceasta e singura conditie. Restul tine de imaginatia ta! Uimeste-ne!